Когато мандатът дойде при нас, ще стане ясно, че ГЕРБ за

...
Когато мандатът дойде при нас, ще стане ясно, че ГЕРБ за
Коментари Харесай

Арабаджиев : Ако юли има избори, ще се дължи на ГЕРБ и тяхната неспособност да формират кабинет

Когато мандатът дойде при нас, ще стане ясно, че ГЕРБ за повторно са неспособни да сформират държавно управление и ние ще предприемем дейности. Ако се отиде на избори юли месец, това ще е доказателство, че ГЕРБ нямат никаква концепция по какъв начин да работят, откакто смъкнаха нашето постоянно държавно управление и не могат да сформират постоянен кабинет.

Това съобщи в предаването " Денят онлайн " по NOVA NEWS депутатът от " - " Искрен Арабаджиев. 

" Ние не поддържаме политиката, която докара България до всички последни места в Европа. Няма по какъв начин да подкрепим кабинет на ГЕРБ с първия мандат или с тяхно присъединяване. Хората са ни пратили в Народното събрание, с цел да свършим работа. С избирането на Росен Желязков за ръководител на Народно събрание и приемането на ротационно председателство отпушихме работата на Народното събрание. С ГЕРБ организирахме диалози за законопроектите, които са значими за България. Говоря за Шенеген, Еврозоната, 30-те законопроекта за проекта за възобновяване и най-важното - бюджета ", разкри той.  

" Ние чакаме да забележим на какво е способна първата политическа мощ и ще успее ли да образува кабинет, който да одобри всички тези толкоз значими законопроекти. Ако не съумеят, самодейността ще пристигна при нас. Хърватия влезе шест години по-късно от нас в Европейски Съюз, само че към този момент са член на Еврозоната. Всичко това демонстрира, че ГЕРБ не са желали да работят в тази тенденция по време на тяхното ръководство ", безапелационен бе Арабаджиев. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР